Vallery

image image image
ОГЛАСИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС И НАКЛОНОСТ.БЕЗ ОГЛЕД НА ВАШАТА ОПРЕДЕЛЕНОСТ,ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ВО ИЗБОРОТ.
ЈАВЕТЕ СЕ НА 0500 20 222 ЦЕНАТА Е 20 денари + ддв ЗА ПОСТАРИ ОД 18 год.
Read the Full Story
Јави се и уживај. Што ќе посакаш тоа и ќе добиеш. Сите свои желби и фантазии можат да се остварат тука...
Побарај го бројот0500 20 222( цената е 20 денари + ДДВ). Во живо 24 часа.
Read the Full Story
Добредојдовте на vallery.mk Имаме чест да ви претставиме дел од нашите девојки и момци кои се достапни 24 часа и чекаат на ваш повик...
За што сакате да разговарате зависи само од вас, тие се вистински личности кои ова го работат првенствено од задоволство, а тука се и да слушаат се што ќе им кажете, но и тие вам да ви кажат нешто, нешто, што во тој момент највеќе би сакале да слушнете...
Read the Full Story

Огласи

 • Сериозни врски

 • Воајери

 • Парови

 • Бисекс

 • 1
 • 2
 • 3
Saturday, December 16, 2017
Title Hits
ЗА ДОБРА НОЌ Hits: 1827
ЗА ДОБРО УТРО Hits: 3342
БЕЗОБРАЗНИ Hits: 1786
ЗА БАЈРАМ Hits: 1274
ЗА ВЕЛИГДЕН Hits: 1224
ЗА БОЖИЌ Hits: 1148
ЗА НОВА ГОДИНА Hits: 1076
МАКЕДОНСКИ Hits: 2151
СРПСКИ-ХРВАТСКИ Hits: 1063
БУГАРСКИ Hits: 1641

Посетители

We have 16 guests and no members online

Смс центар

 • СМС

  СМС

    Испратете смс за се што ве интересира... Read More
 • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)