Vallery

image image image
ОГЛАСИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС И НАКЛОНОСТ.БЕЗ ОГЛЕД НА ВАШАТА ОПРЕДЕЛЕНОСТ,ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ВО ИЗБОРОТ.
ЈАВЕТЕ СЕ НА 0500 20 222 ЦЕНАТА Е 20 денари + ддв ЗА ПОСТАРИ ОД 18 год.
Read the Full Story
Јави се и уживај. Што ќе посакаш тоа и ќе добиеш. Сите свои желби и фантазии можат да се остварат тука...
Побарај го бројот0500 20 222( цената е 20 денари + ДДВ). Во живо 24 часа.
Read the Full Story
Добредојдовте на vallery.mk Имаме чест да ви претставиме дел од нашите девојки и момци кои се достапни 24 часа и чекаат на ваш повик...
За што сакате да разговарате зависи само од вас, тие се вистински личности кои ова го работат првенствено од задоволство, а тука се и да слушаат се што ќе им кажете, но и тие вам да ви кажат нешто, нешто, што во тој момент највеќе би сакале да слушнете...
Read the Full Story

Огласи

 • Сериозни врски

 • Воајери

 • Парови

 • Бисекс

 • 1
 • 2
 • 3
Thursday, October 17, 2019

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may have articles.

Посетители

We have 58 guests and no members online

Смс центар

 • СМС

  СМС

    Испратете смс за се што ве интересира... Read More
 • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)