Thursday, October 17, 2019

ТАМАРА
Уште додека бев помала сакав да флертувам и со саати да разговарам по телефон.Сега...многу поискусна и понапалена сакам да слушнам како раката лупка од другата страна,ме пали кога некој се задоволува на мене,веднаш се навлажнувам...Ќе си поигрувам со себе како што ти ќе посакаш...

ОЉА
Сакаш ли да се мазиме?Сакам секс,авантура,забава,орал,свршување по цело тело...Немој да си срамежлив,знам што сакам...Велат дека имам пријатен и заводлив глас,сакаш ли да ме слушнеш?Побарај ме

АНГЕЛА
Јас сум Ангела,осамена вдовица,отсекогаш го обожавам сексот.Пошто сега сум сама,морам да преземам нешто...Имам дилдо и сакам да си играм со него....Иако сум баба,современа сум во сите прашања..Моите 56 год.не ме спречуваат да уживам во сите задоволства...

Посетители

We have 50 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)