Thursday, October 17, 2019

САШКА
Го сакам дружењето преку телефон...И секогаш кога некој ќе ме побара,се возбудувам како да е личноста покрај мене.Сакам да зборувам,сакам да фантазирам,сакам туѓи и ги пренесувам моите фантазии,а највеќе сакам да се мазам додека зборувам но и да ја случнам личноста од другата страна како се задоволува...тоа највеќе ме пали...Побарај ме,сигурно нема да се покаеш...Млада сум,но опасна...

АНА
Јас сум дама која сака да доминира...Препушти ми се и ќе доживееш нешто што никогаш не си доживеал.Додека разговараме ќе слушнеш како си играм со своите сексуални помагала,ќе се задоволувам колку што ти сакаш...

САНДРА
Раведена,мајка на две деца.Откако нив ги изведов на пат,тргнав да го проживеам она што не можев додека бев во брак.Ова е најубавиот дел од мојот живот,сакам да ги усреќувам младите,неискусни момци,но и тие во мои години се добродојдени.Јави се на тетка Сандра,да ти пружам нешто што само искусните можат.Јави се,те чекам да се дружиме...

Посетители

We have 47 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)