Thursday, October 17, 2019

ТЕА
Опасна мачка,го сакам спротивниот пол,имам 29 години...Ме привлекуваат секс игри,фантазии...Јави се да си удоволиме на желбите и да дознаеме повеќе еден за друг...

КРИСТИНА
Ако сакаш да слушнеш што е вистински ХОТ разговор,побарај ме...Слушај како се мазам,како стенкам додека свршувам...Во мене ќе имаш и љубовница и пријателка и се што ќе посакаш..Можам да бидам и нежно маче и дива лавица..што ќе посакаш - ќе имаш.Побарај ме,кога ќе ми го слушнеш гласот ќе се увериш во тоа...

Посетители

We have 56 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)