Vallery

image image image
ОГЛАСИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС И НАКЛОНОСТ.БЕЗ ОГЛЕД НА ВАШАТА ОПРЕДЕЛЕНОСТ,ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ВО ИЗБОРОТ.
ЈАВЕТЕ СЕ НА 0500 20 222 ЦЕНАТА Е 20 денари + ддв ЗА ПОСТАРИ ОД 18 год.
Read the Full Story
Јави се и уживај. Што ќе посакаш тоа и ќе добиеш. Сите свои желби и фантазии можат да се остварат тука...
Побарај го бројот0500 20 222( цената е 20 денари + ДДВ). Во живо 24 часа.
Read the Full Story
Добредојдовте на vallery.mk Имаме чест да ви претставиме дел од нашите девојки и момци кои се достапни 24 часа и чекаат на ваш повик...
За што сакате да разговарате зависи само од вас, тие се вистински личности кои ова го работат првенствено од задоволство, а тука се и да слушаат се што ќе им кажете, но и тие вам да ви кажат нешто, нешто, што во тој момент највеќе би сакале да слушнете...
Read the Full Story

Огласи

 • Сериозни врски

 • Воајери

 • Парови

 • Бисекс

 • 1
 • 2
 • 3
Thursday, October 17, 2019

Почетна

 

Испратете смс за се што ве интересира...

 

-ЗА СЕ ШТО САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ЗА ВАШИТЕ БЛИСКИ,ПРИЈАТЕЛ ИЛИ ПАРТНЕР...

- ИСПРАТИ СМС СО ИМЕ И ДАТУМ НА РАЃАЊЕ И ДОЗНАЈ КАКВА СРЕЌА ТЕ ОЧЕКУВА (НАЗНАКА КСМЕТЧЕ)
ИСПРАТИ СМС НА: од т-мобиле 070/144-678, од оне 075/141-748, од вип 077/141-678

- ДАЛИ ЗНАЕТЕ КАКОВ ПОДАРОК ПРИЛЕГА ЗА ВАШАТА ОМИЛЕНА ЛИЧНОСТ? НАПИШЕТЕ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ НА ЛИЧНОСТА (НАЗНАКА ДАР) И ПРАТЕТЕ СМС НА: од т-мобиле 070/144-678, од оне 075/141-748, од вип 077/141-678

- ШТО ДА ЗГОТВИТЕ ЗА ЛИЧНОСТА КОЈА ЈА ОБОЖАВАТЕ? ПИШЕТЕ ГО ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ НА ТАА ОСОБА (НАЗНАКА МЕНИ) И ИСПРАТЕТЕ СМС НА: од т-мобиле 070/144-678, од оне 075/141-748, од вип 077/141-678

- ДАЛИ ДОБРО ГО ПОЗНАВАТЕ ПЕРТНЕРОТ? ШТО Е ОНА ОД ШТО СЕ ПЛАШИ? НАПИШЕТЕ ГО ДАТУМОТ КОГА Е РОДЕН-А (НАЗНАКА СТРАВ) И ИСПРАТЕТЕ СМС НА: од т-мобиле 070/144-678, од оне 075/141-748, од вип 077/141-678

- ШТО Е ТОА ШТО ГО НЕРВИРА И ШТО МРАЗИ ВАШИОТ ПАРТНЕР? ПИШЕТЕ ГО ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ НА ТАА ОСОБА (НАЗНАКА НЕРВОЗА) И ИСПРАТЕТЕ СМС НА: од т-мобиле 070/144-622, од оне 075/141-749, од вип 077/141-622

- КАКО ДА БИДЕТЕ ЕРОТИЧНИ ЗА ПАРТНЕРОТ,ШТО ГО ПРИВЛЕКУВА?ПИШЕТЕ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ НА ОСОБАТА (НАЗНАКА ЕРОТИКА) И ПРАТИ СМС НА: од т-мобиле 070/144-622, од оне 075/141-749, од вип 077/141-622

- КОЛКУ Е РОМАНТИЧНА ЛИЧНОСТА КОЈА ЈА ПОСАКУВАТЕ? НАПИШЕТЕ ГО ДАТУМОТ КОГА Е РОДЕН-А (НАЗНАКА РОМАНТИКА) И ИСПРАТЕТЕ СМС НА: од т-мобиле 070/144-622, од оне 075/141-749, од вип 077/141-622

- КОЈ Е ПАТОТ ДО НЕГОВОТО/НЕЈЗИНОТО СРЦЕ? ПИШИ ГО ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ НА ЛИЧНОСТА КОЈА ВИ ЗНАЧИ (НАЗНАКА СРЦЕ) И ПРАТИ СМС НА: од т-мобиле 070/144-622, од оне 075/141-749, од вип 077/141-622

- САКАТЕ ЛИ ДА РАСКИНЕТЕ СО ПАРТНЕРОТ,А НЕ ЗНАЕТЕ КАКО ЌЕ ПРИФАТИ? ПИШЕТЕ ГО ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ НА ТАА ОСОБА (НАЗНАКА КРАЈ) И ИСПРАТЕТЕ СМС НА: од т-мобиле 070/144-678, од оне 075/141-744, од вип 077/141-678

- ШТО ДА ОЧЕКУВАТЕ АКО ПАРТНЕРОТ ВИ Е ЉУБОМОРЕН? НАПИШЕТЕ ГО ДАТУМОТ КОГА Е РОДЕН-А (НАЗНАКА ЉУБОМОРА) И ИСПРАТЕТЕ СМС НА: од т-мобиле 070/144-678, од оне 075/141-744, од вип 077/141-678

- КОИ ПОРОЦИ И ГРЕВОВИ ГИ ИМА ЛИЧНОСТА ЗА КОЈА СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?НАПИШИ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА ПОРОК) И ПРАТИ СМС НА: од т-мобиле 070/144-678, од оне 075/141-744, од вип 077/141-678

- КОЛКУ МУ ЗНАЧИ ДОМОТ И СЕМЕЈСТВОТО НА ВАШИОТ ПАРТНЕР?ПИШЕТЕ ГО ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ НА ТАА ОСОБА (НАЗНАКА ДОМ) И ИСПРАТЕТЕ СМС НА: од т-мобиле 070/144-678, од оне 075/141-744, од вип 077/141-678

- КОЛКАВО Е НЕГОВОТО/НЕЈЗИНОТО ПРИЈАТЕЛСТВО?ПИШИ ГО ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ НА ОСОБАТА (НАЗНАКА ПРИЈАТЕЛ)
И ПРАТИ СМС НА: од т-мобиле 070/144-622, од оне 075/141-747, од вип 077/141-622

- КОЛКУ Е УСПЕШЕН/УСПЕШНА ВО ФИНАНСИИ? НАПИШИ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА ФИНАНСИИ) И ПРАТИ СМС НА: од т-мобиле 070/144-622, од оне 075/141-747, од вип 077/141-622

- ДАЛИ ЗНАЕТЕ КОЈА ПРОФЕСИЈА ВИ ОДГОВАРА?ПИШЕТЕ ВАШ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА ПРОФЕСИЈА) И ИСПРАТИ СМС НА: од т-мобиле 070/144-622, од оне 075/141-747, од вип 077/141-622

- КОИ СЕ ВАШИТЕ СРЕЌНИ БРОЕВИ?ПИШЕТЕ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА СРЕЌНИ БРОЕВИ) И ИСПРАТИ СМС НА:070/144-622, од оне 075/141-747, од вип 077/141-622

- КОЈА Е ВЕРОЈАТНОСТА ДА ТЕ ИЗНЕВЕРИ ПАРТНЕРОТ?ПИШИ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА LOVE LIFE) И ИСПРАТИ СМС НА: 070/144-678, од оне 075/141-748, од вип 077/141-678

- ДАЛИ ЗНАЕШ КОЈ Е ТВОЈОТ ПОДЗНАК?ПИШИ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ,МЕСТО И ЧАС (НАЗНАКА ПОДЗНАК) И ПРАТИ СМС НА:
070/144-678, од оне 075/141-748, од вип 077/141-678

- ДО КОГА ЗАЕДНО СО ПАРТНЕРОТ/ПАРТНЕРКАТА?ПИШИ ДАТУМИ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА ЉУБОВНА ПРОГНОЗА) И ПРАТИ СМС НА: 070/141-378, од оне 075/141-745, од вип 077/141-378

- ПРАШАЈ ЈА КРИСТАЛНАТА ТОПКА ЗА СЕ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА (НАЗНАКА КТОПКА) И ПОСТАВЕТЕ ПРАШАЊЕ.ИСПРАТЕТЕ СМС НА: 070/144-678, од оне 075/141-748, од вип 077/141-678

- ТАРОТ ОДГОВАРА НА ВАШЕТО ПРАШАЊЕ.ПОСТАВЕТЕ ПРАШАЊЕ (НАЗНАКА ТАРОТ) И ЌЕ ГО ДОБИЕТЕ ОДГОВОРОТ.СМС НА: 070/144-678, од оне 075/141-748, од вип 077/141-678

- ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ,ПОБАРАЈ СОВЕТ...НАПИШИ ИМЕ И ДАТУМ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА АСТРО) И ИСПРАТИ СМС НА:
070/141-278, од оне 075/141-744, од вип 077/141-278

- ДАЛИ ЗНАЕШ КОЈА ОСОБА АСТРОЛОШКИ НАЈВЕЌЕ ТИ ОДГОВАРА?НАПИШИ ТВОЈ ДАТУМ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА ИДЕАЛЕН) И ПРАТИ СМС НА: 070/141-378, од оне 075/141-745, од вип 077/141-378

- ШТО ТЕ ОЧЕКУВА ВО ИДНИНА? ЗДРАВЈЕ,ПАРИ,ЉУБОВ...НАПИШИ ГО ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА ХОРОСКОП) И ПРАТИ СМС НА: 070/141-278, од оне 075/141-333, од вип 077/141-278

-

- КОЛКУ СИ ОДГОВАРАТЕ СО ПАРТНЕРОТ?И КАКО ДА ЈА СОЧУВАТЕ ЉУБОВТА? НАПИШИ ГИ ВАШИТЕ ИМИЊА (НАЗНАКА LOVE) И ИСПРАТИ СМС НА: 141 - 278 (ОД СИТЕ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ)

МЕРКА ЗА ВАШАТА ЉУБОВ..КОЈ КОГО ПОВЕЌЕ САКА?ПИШИ ГИ ВАШИТЕ ИМИЊА И ДАТУМИ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА ЉУБОВ) И ПРАТИ СМС НА: 070/141-278, од оне 075/141-333, од вип 077/141-278

- ОТКРИЈ ЈА ТАЈНАТА НА ТВОЕТО ИМЕ! ПИШИ ГО ИМЕТО (НАЗНАКА ИМЕ) И ИСПРАТИ СМС НА:
од т-мобиле 070/141-278, од оне 075/141-333, од вип 077/141-278

- АКО САКАШ ДА ДОЗНАЕШ КОЛКУ ВЕРНОСТ ИМА ВО ВАШАТА ВРСКА,ПИШИ ГИ ДВАТА ДАТУМИ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА ФЛЕРТ) И ПРАТИ СМС НА: 141 - 278 (ОД СИТЕ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ)

- КОЈ Е ТВОЈОТ НУМЕРОЛОШКИ БРОЈ И ШТО ТОЈ ПРЕТСТАВУВА?ПИШИ ИМЕ И ДАТУМ НА РАЃАЊЕ (НАЗНАКА NUMBER) И ИСПРАТИ СМС НА: 141 - 278 (ОД СИТЕ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ) 

Посетители

We have 19 guests and no members online

Смс центар

 • СМС

  СМС

    Испратете смс за се што ве интересира... Read More
 • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)