Thursday, October 17, 2019

154 - Г-ДИН,47 ГОД. ОД ВНАТРЕШНОСТА,ДОСТА ПОТЕНТЕН,БЕЗ ПРЕДРАСУДИ,БАРА ДЕВОЈКИ,Г-ЃИ ИЛИ ПАРОВИ ЗА ИНТИМНИ СРЕДБИ.НАЦИОНАЛНОСТА НЕ Е БИТНА
178 - 28 ГОДИШЕН ДЕЧКО САКА ДА ЗАПОЗНАЕ ИСКРЕНА ДЕВОЈКА ЗА ДРУЖЕЊЕ - ДЕЈАН
191 - ДЕЧКО 29 ГОД. 184/86, ЦРН,ЗГОДЕН,ИНТЕЛЕГЕНТЕН,ФИНАНСИСКИ И СТАНБЕНО ОБЕЗБЕДЕН,БАРА ДЕВОЈКА ДО 30 ГОД.ЗА ДРУЖЕЊЕ,ЗАБАВА И ИНТИМНИ СРЕДБИ
204 - Г-ДИН СО ГЕРМАНСКА ПЕНЗИЈА БАРА Г-ЃИЦА ЗА ДРУЖЕЊЕ,МОЖЕН Е И БРАК
219 - Г-ДИН БАРА ОСОБА ЗА ДИСКРЕТНИ СРЕДБИ И ОРАЛНО ЗАДОВОЛУВАЊЕ.ГОДИНИ НЕБИТНИ,НА НИВНИ ТЕРЕН
225 - ПОВРАТНИК ОД СТРАНСТВО,СО СТРАНСКА ПЕНЗИЈА,ОДЛИЧНО СИТУИРАН,САКА ДА ЗАПОЗНАЕ ЖЕНСКИ ОСОБИ ОД 25 ДО 35 ГОД. ЗА ДРУЖЕЊЕ,А МОЖНО Е И НЕШТО ПОВЕЌЕ
239 - ДЕЧКО 30 ГОД. БАРА МИРНА И СТАБИЛНА ЖЕНСКА ОСОБА ЗА ДРУЖЕЊЕ,А МОЖНА И СЕРИОЗНА ВРСКА
240 - Г-ДИН 43 ГОД.САКА ПРОВОД СО ЖЕНСКИ ОСОБИ ОД БИЛО КОЈА ВОЗРАСТ
367 - Г-ДИН ОД СКОПЈЕ БИ САКАЛ ДА ЗАПОЗНАЕ Г-ЃИ ОД 35 ДО 65 ГОД. ЗА ДИСКРЕТНИ ИНТИМНИ СРЕДБИ.МОЖЕ И ДОМИНО ДАМА.

Посетители

We have 57 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)