Thursday, October 17, 2019

134 - БИСЕКСУАЛКА НУДИ ЗАДОВОЛСТВА НА ПРИПАДНИЦИ ОД ДВАТА ПОЛА,МОЖЕ И ПАРОВИ.ДИСКРЕЦИЈА ОБАВЕЗНА
156 - БИСЕКСУАЛЕН БРАЧЕН ПАР, 30/26,БИ ЗАПОЗНАЛЕ ИСКЛУЧИВО МАШКА ОСОБА ЗА ЗАЕДНИЧКИ ДИСКРЕТНИ АВАНТУРИ.ДИСКРЕЦИЈА И ХИГИЕНА СЕ ПОДРАЗБИРА
164 - ДЕВОЈКА 25 ГОДИНИ,БИ САКАЛА ДА СЕ ПРИКЛУЧИ НА БИСЕКСУАЛЕН ПАР,ОД ЉУБОПИТНОСТ И ЗАБАВА.ОТВОРЕНА СУМ,И БЕЗ ПРЕДРАСУДИ
177 - ДЕВОЈКА,25 ГОДИНИ САКА ДА СЕ ПРИКЛУЦИ НА БИСЕКСУАЛЕН ПАР ОД ЉУБОПИТНОСТ И ЗАБАВА.ОТВОРЕНА СУМ И БЕЗ ПРЕДРАСУДИ-МЕРИ
183 - МИХАИЛ,29 ГОД.ОД СКОПЈЕ,БИСЕКСУАЛЕЦ,БИ САКАЛ ДА МУ СЕ ЈАВИ СЕРИОЗНА МАШКА ОСОБА ЗА ДИСКРЕТНО ДРУЖЕЊЕ
188 - СИТУИРАНА И ИСКУСНА БИСЕКСУАЛКА,САКА ДРУЖЕЊЕ,ДИСКРЕТНИ СРЕДБИ СО ПРИПАДНИЦИ ОД ДВАТА ПОЛА
197 - ДРАГАНА,28 ГОДИШНА БИСЕКСУАЛКА ОД СКОПЈЕ,БАРА МАШКИ ОСОБИ КОИ САКААТ ДА СЕ ПРИКЛУЧАТ ВО СЕКСУАЛНИТЕ ИГРИ СО НЕЈЗИНАТА ДЕВОЈКА
253 - БИСЕКС ДЕВОЈКА,ЦРВЕНКАСТА КОСА,ЗЕЛЕНИ ОЧИ...МОМЕНТАЛНО НЕМАМ НИ МОМЧЕ НИ ДЕВОЈКА...БЕЗ ОГЛЕД ОД КОЈ ПОЛ СИ,ПОБАРАЈ МЕ - ЈАСНА
316 - ДЕВОЈКА-БИСЕКСУАЛКА,БОЈАНА 23 ГОД.САКА ДА ЈА ПОБАРААТ ДЕВОЈКИ ОД БИЛО КОЈ ДЕЛ НА МАКЕДОНИЈА
321 - ЗГОДЕН,28 ГОД.ДЕЧКО БЕЗ ТАБУА,СТОИ НА РАСПОЛАГАЊЕ НА БРАЧНИ ПАРОВИ,Г-ЃИ И ДЕВОЈКИ
375 - ШАРМАНТНА,НЕЖНА,СИМПАТИЧНА Г-ЃА,РАЗВЕДЕНА,ЖИВОТНО ОСИГУРАНА,БИ ЗАПОЗНАЛА МОМЦИ,Г-ДА,ПАРОВИ,СВИНГЕР ГРУПИ.ИМАМ ИСКУСТВО И ВО ГРУПНИ ДРУЖЕЊА И РАДО БИ ГО ПРОШИРИЛА КРУГОТ НА ПРИЈАТЕЛИ - РОСИЦА
376 - СИМПАТИЧЕН ДЕЧКО,ШАРМАНТЕН,ИНТЕЛЕГЕНТЕН,ИДЕАЛЕН ЗА ВИП ДРУШТВО,БИ САКАЛ ДА ГО ПОБАРААТ ДЕВОЈКИ,ПОСТАРИ Г-ЃИ ИЛИ МОМЦИ ОД БИЛО КОЈА ВОЗРАСТ И НАЦИОНАЛНОСТ ЗА ИНТИМНИ МОМЕНТИ

Посетители

We have 32 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)