Thursday, October 17, 2019

117 - АКТИВЕН ДЕЧКО,185/76,ЦРН,СПОРТСКИ ГРАДЕН,РАСПОЛОЖЕН ЗА ДРУЖЕЊЕ,ЗЕЗАЊЕ И ДИСКРЕТНИ СРЕДБИ.БАРА СЛИЧНИ ДЕЧКИ,ПАСИВНИ ИЛИ БИСЕКСУАЛЦИ ЗА ЗАЕДНИЧКИ ПРОВОД
158 - АКТИВ,СО ЗАДОВОЛСТВО БИ ПОМИНУВАЛ ИНТИМНИ МОМЕНТИ СО ПАСИВНИ МОМЦИ.ИМАМ СВОЈ СТАН И МЕСТОТО ЗА СРЕДБИ НЕ Е ПРОБЛЕМ - БОБАН 28
167 - АКО СУМ ЛОШ,КАЗНИ МЕ,АКО СУМ ДОБАР,НАГРАДИ МЕ.СЕ ВИКАМ ЈОВАН 28 ГОД. И МОЖАТ ДА СЕ ЈАВАТ СИТЕ МАЖИ ОД 18 ДО 60 ГОДИНИ
171 - ЗГОДЕН ДЕЧКО АКТИВ-БИСЕКСУАЛЕЦ,НУДИ ЗАДОВОЛСТВО НА ПАСИВНИ Г-ДА БИЗНИСМЕНИ,ВО СТРОГА ДИСКРЕЦИЈА
185 - ГЕЈ, 20 ГОД. БАРА АТРАКТИВНА МАШКА ОСОБА,АТЛЕТСКИ ТИП,ЗА СЕРИОЗНО И ДИСКРЕТНО ДРУЖЕЊЕ
220 - НИКОЛА 19 ГОД.ХОМОСЕКСУАЛЕЦ ПАСИВЕН,САКА ДА ГО ПОБАРААТ ГЕЈ ИЛИ ХЕТЕРО Г-ДА КОИ САКААТ ДА ПРОБААТ ОРАЛ,ИЛИ БИ ПРОБАЛЕ МЛАДО МАШКО ТЕЛО
230 - ДЕЧКО ОД СКОПЈЕ,ПАСИВЕН ХОМОСЕКСУАЛЕЦ,ЧИСТ,КУЛТУРЕН,ИНТЕЛЕГЕНТЕН,БИ САКАЛ ДА МУ СЕ ЈАВАТ ПОСТАРИ Г-ДА ЗА АВАНТУРИ
244 - СИМПАТИЧЕН ДЕЧКО,ХОМОСЕКСУАЛЕЦ,САКА ДА ГО ПОБАРААТ ДИСКРЕТНИ Г-ДА ЗА ПОВРЕМЕНИ СРЕДБИ
250 - ПАСИВЕН ХОМОСЕКСУАЛЕЦ,ЧИСТ,КУЛТУРЕН,ИНТЕЛЕГЕНТЕН,БИ САКАЛ ДА МУ СЕ ЈАВАТ ПОСТАРИ Г-ДА ЗА СЕКСУАЛНИ АВАНТУРИ - ИВАН
263 - ЈАНЕ,27 ГОД. ПАСИВЕН ГЕЈ ДЕЧКО,БАРА АКТИВЕН Г-ДИН,КОМУ КАКО СЛУГА НА ГОСПОДАР ЌЕ МУ ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ ЖЕЛБИ
268 - БАРАМ Г-ДИН НА КОЈ ЌЕ МУ БИДАМ ПОСЛУШЕН СЛУГА И ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ ЌЕ ГО ЗАДОВОЛУВАМ СЕКСУАЛНО.ДОЗВОЛЕНИ И ЛЕСНИ ПЕРВЕРЗИИ.ИНТЕЛЕГЕНТЕН,СИМПАТИЧЕН И ДИСКРЕТЕН - ИВАН 30
278 - ПАСИВЕН ДЕЧКО САКА ДА МУ СЕ ЈАВАТ ПОАГРЕСИВНИ МАШКИ ОСОБИ ЗА ДИСКРЕТНО ДРУЖЕЊЕ
292 - ПАСИВЕН ДЕЧКО,ПЕДАНТЕН,ДИСКРЕТЕН,БИ САКАЛ ДА ГО ПОБАРААТ Г-ДА КОИ САКААТ ДА ПРОБААТ И ДОЖИВЕАТ НЕЗАБОРАВНО ОРАЛНО ЗАДОВОЛСТВО
298 - МИЛОШ,ПАСИВЕН ГЕЈ ДЕЧКО,СИМПАТИЧЕН,ХАРИЗМАТИЧЕН,АВАНТУРИСТИЧКИ НАСТРОЕН,БИ САКАЛ ДА ГО ПОБАРААТ Г-ДА КОИ САКААТ ДА ДОЖИВЕАТ НЕЗАБОРАВЕН ОРАЛ ИЛИ АНАЛ
315 - ГЕЈ ДЕЧКО ОД СКОПЈЕ,СИМПАТИЧЕН,СПОРТСКИ ГРАДЕН,АВАНТУРИСТ ПО ПРИРОДА,БИ ЗАПОЗНАЛ АКТИВЕН ГЕЈ ДЕЧКО ЗА ДРУЖЕЊЕ И ЗАБАВА
328 - ПАСИВЕН ГЕЈ ДЕЧКО,26 ГОД. ОД СКОПЈЕ,СИМПАТИЧЕН,ОБРАЗОВАН,АВАНТУРИСТ ПО ПРИРОДА,БИ САКАЛ ДА МУ СЕ ЈАВАТ АКТИВНИ ГЕЈ МОМЦИ ИСКЛУЧИВО ЗА АВАНТУРА
335 - ПАСИВЕН ДЕЧКО 28 ГОД. ОД СКОПЈЕ,БИ ЗАПОЗНАЛ ИСКЛУЧИВО ПОВОЗРАСНИ Г-ДА ЗА ИНТИМНИ ДРУЖЕЊА.НАЦИОНАЛНОСТА НЕ Е БИТНА,А ДИСКРЕЦИЈА 100 % ЗАГАРАНТИРАНА
346 - ПАСИВЕН ГЕЈ ДЕЧКО БИ СЕ ПРИДРУЖИЛ НА ДВАЈЦА,ТРОЈЦА АКТИВНИ МОМЦИ ЗА НЕВИДЕНА ЗАБАВА.УЖИВАМ ВО СЕ БЕЗ ГРАНИЦИ,А ПОСЕБНО САКАМ ГРУПНИ ОРГАЗМИ.ПЕДАНТЕН СУМ,НАЦИОНАЛНОСТ НЕ МИ Е БИТНА,А ДИСКРЕЦИЈА ЗАДОЛЖИТЕЛНА
355 - АКТИВЕН ГЕЈ ДЕЧКО,ШТОТУКУ ВРАТЕН ОД АВГАНИСТАН,ЦРН,ВИСОК,ЗГОДЕН,САКА ДА ГО ПОБАРААТ ПАСИВНИ ДЕЧКИ ЗА ПОВРЕМЕНИ ИНТИМНИ СРЕДБИ
369 - ПАСИВЕН ГЕЈ ДЕЧКО БИ САКАЛ ДА ГО ПОБАРААТ ИСКЛУЧИВО ХЕТЕРО ТИПОВИ КОЈ ДОСЕГА НЕМАЛЕ МОЖНОСТ А САКАЛЕ ДА ПРОБААТ,И СЕ ЉУБОПИТНИ КАКО МОЖЕ ДА БИДАТ ЗАДОВОЛЕНИ ОД ГЕЈ ДЕЧКИ

Посетители

We have 34 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)