Thursday, October 17, 2019

110 - СИМПАТИЧНА ДЕВОЈКА,НЕЖНА,МЛАДА,БИ САКАЛА ДА ЈА ПОБАРА ДЕВОЈКА ЗА ИНТИМНО ДРУЖЕЊЕ
115 - ДВЕ ПРИЈАТЕЛКИ ЛЕЗБЕЈКИ,ВРАБОТЕНИ,СО СТАН И АВТОМОБИЛ,БАРААТ МАШКА ОСОБА ШТО ЌЕ САКА ДА ИМ СЕ ПРИКЛУЧИ ВО НИВНИТЕ ИНТИМНИ ЛУДОРИИ
229 - ДЕВОЈКА ОД СКОПЈЕ,25 ГОД. БАРА ДЕВОЈКА КОЈА ЗНАЕ ДА УЖИВА И ДА СЕ ОПУШТИ
289 - ЕВА,ПЛАВА СО ПЛАВИ ОЧИ,БИ САКАЛА ДА И СЕ ЈАВИ ДЕВОЈКА СО БИ - СКЛОНОСТИ,ЗА ДРУЖЕЊЕ И ПРИЈАТЕЛСТВО.ДИСКРЕЦИЈА НУДАМ И БАРАМ
301 - МАРИНА,23 ГОД. БИ САКАЛА ДА И СЕ ЈАВИ ДЕВОЈКА КОЈА Е ЉУБИТЕЛКА НА ИСТИОТ ПОЛ

Посетители

We have 66 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)