Thursday, October 17, 2019

140 - САКАМ ДА СЕ ИЗЖИВУВАМ НАД ПОКОРЕН РОБ,ДА ГО КАЗНУВАМ И ДА ГО ПОСЕДУВАМ - ТИНА 32
146 - БАРАМ ВЕРЕН РОБ КОЈ ЌЕ ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ МОИ ЗАПОВЕДИ И ВЕРНО ЌЕ МИ СЛУЖИ - ЖАКЛИНА 28
162 - САКАМ ДА ТЕ ТРЕТИРАМ КАКО ЖЕНА,ДА ОБЛЕКУВАШ ЖЕНСКА ОБЛЕКА...- ПОВЕЌЕ - НА ДЕЛО. - СВЕТЛАНА 29
169 - САКАМ ДА БИДЕШ МОЈ ЛИЧЕН СЛУГА,РОБ,МОЈА ИГРАЧКА,А ЈАС ТВОЈА ГОСПОДАРКА И УЧИТЕЛКА - СОЊА 31
200 - Г-ЃА, 34 ГОДИНИ,УЖИВАМ ВО УЛОГА НА ДОМИНАНТНА ГОСПОДАРКА.АКО СИ СПРЕМЕН ДА МИ СЛУЖИШ,ЈАВИ МИ СЕ ВЕДНАШ!
218 - ДВЕ ИСКУСНИ И СТРОГИ ГОСПОДАРКИ БАРААТ ПОСЛУШНИ РОБОВИ,СО ИЛИ БЕЗ СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ,ЗАВИСИ ОД ЖЕЛБИТЕ
228 - БАРАМ РОБ КОЈ ПОНИЗНО,БЕЗ ПРИГОВОР,ЌЕ ЈА ИСПОЛНИ СЕКОЈА МОЈА ПЕРВЕРЗНА И БИЗАРНА НАРЕДБА
242 - АКО ТИ Е ФЕТИШ КОЖА И ЛАТЕКС,И САКАШ ДА ДОМИНИРААТ НАД ТЕБЕ,ПОБАРАЈ МЕ - ГОЦА

Посетители

We have 53 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)