Thursday, October 17, 2019

108 - БРАЧЕН ПАР БИ САКАЛЕ ДА ЗАПОЗНААТ ДРУГ БРАЧЕН ПАР ИСКЛУЧИВО ОД ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА,ДО 40 ГОД.
116 - БРАЧЕН ПАР,СВИНГЕРИ (ОН 38,ОНА 33 ГОД.),БАРААТ БРАЧЕН ПАР СО СЛИЧНИ СВАЌАЊА,ЗА ИНТИМНОСТИ ВО ДИСКРЕЦИЈА
132 - ДВЕ СМЕ И ВО СВЕ СЕ НАДОПОЛНУВАМЕ...ОНА Е ЗА АНАЛ,ЈАС ЗА ОРАЛ...А ЗА СЕ ДРУГО,ЈАВИ СЕ ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ
135 - НЕИСКУСЕН БРАЧЕН ПАР,БАРААТ МАШКА ОСОБА ШТО ЌЕ ИМ ПОМОГНЕ ДА ГО ЗАЧИНАТ НИВНИОТ СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ
138 - БРАЧЕН ПАР БАРА ДРУГ БРАЧЕН ПАР,ДА ПРОБААТ ЗА ПРВПАТ
152 - ДВЕ АТРАКТИВНИ ДРУГАРКИ БИ САКАЛЕ ДА ГИ ПОБАРА ИЗДРЖЛИВ И ПОТЕНТЕН Г-ДИН ЗА УЖИВАЊЕ ВО ТРОЈКА
170 - БАРАМЕ ПОТЕНТЕН Г-ДИН ОД БИЛО КОЈА ВОЗРАСТ.АКО СИ СПРЕМЕН ЗА ДВЕ ДРУГАРКИ КОИ ДЕЛАТ СЕ,А БИ ТЕ ДЕЛЕЛЕ И ТЕБЕ,ЈАВИ СЕ
184 - БРАЧЕН ПАР - СВИНГЕРИ (ТОЈ 44,А ТААА 36 ГОД.)БАРААТ СЛИЧНИ ПАРОВИ ИЛИ МАШКА ОСОБА ЗА ЗАЕДНИЧКИ ЛУДИ ДОЖИВУВАЊА
187 - АКО ТВОЈОТ НЕОСТВАРЕН СОН Е ДА БИДЕШ СО ДВЕ ДЕВОЈКИ - ПОБАРАЈ НЕ НАС (ЕМА И МИЛЕНА), НЕМА ДА СЕ ПОКАЕШ
194 - МЕРИ И ЈАСНА,ПЛАВУША И ЦРНКА,БАРААТ ПОТЕНТЕН Г-ДИН,СПРЕМЕН НА ПРЕДИЗВИК КОЈ ЌЕ ГИ ЗАДОВОЛИ НИВНИТЕ АПЕТИТИ
203 - БРАЧЕН ПАР,БАРАМЕ Г-ДИН ИЛИ ДВАЈЦА ПРИЈАТЕЛИ ЗА ТРОЈКА ИЛИ ЧЕТВОРКА.СРЕДБИТЕ ВО НАША ВИКЕНДИЧКА
205 - БАРАМ МАШКА ОСОБА ШТО ЗНАЕ ДЕКА СВИНГЕРСКИОТ ЖИВОТЕН СТИЛ Е ОНА ШТО ТОЈ ГО САКА И САКА ДА ГО ЖИВЕЕ - БОЈАНА
210 - БРАЧЕН ПАР БАРА НЕНАМЕТЛИВ,ПРИСТОЕН,КОРЕКТЕН ВОАЈЕР КОЈ АКО САКА МОЖЕ И ДА СЕ ПРИКЛУЧИ - ОЛИВЕР И ДАНИЕЛА
221 - ДВЕ ПРИЈАТЕЛКИ,37 И 39 ГОД.РАЗВЕДЕНИ,БИЗНИСМЕНКИ,СИТУИРАНИ,БИ ЗАПОЗНАЛЕ МОМЦИ ИЛИ Г-ДА ЗА СТРАСНИ СРЕДБИ ВО НИВНИ СТАН
224 - БРАЧЕН ПАР,СВИНГЕРИ,БАРААТ БРАЧЕН ПАР СО СЛИЧНИ СВАЌАЊА ИЛИ МАШКИ ПОЕДИНЕЦ КОЈ ЌЕ СЕ ПРИКЛИЧИ ВО НИВНИТЕ СТРАСНИ,ДИВИ ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ
260 - ВАЊА И МИЛЕНА,БАРААТ МАШКА ОСОБА БЕЗ ТАБУА,СПРЕМЕН НА НОВ ПРЕДИЗВИК
271 - БРАЧЕН ПАР,СВИНГЕРИ,БИ САКАЛЕ ДА ГИ ПОБАРА ДРУГ ПАР ЗА РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА
276 - ИМАМЕ ЖЕЛБА ДА БИДЕМЕ СО ДРУГ БРАЧЕН ПАР И ДА ГИ СПОДЕЛИМЕ ИНТИМНИТЕ МОМЕНТИ - ГОРАН И ЛИДИЈА
288 - БРАЧЕН ПАР,БОРЧЕ И ИВАНКА,ДОЈДЕНИ ОД ГЕРМАНИЈА,БИ ЗАПОЗНАЛЕ БРАЧЕН ПАР СЛИЧЕН НА НИВ - ОТВОРЕНИ,ЛИБЕРАЛНИ,СПРЕМНИ НА НОВИ ИСКУСТВА
300 - ДВЕ ДОБРИ ПРИЈАТЕЛКИ,СО БОГАТО ИСКУСТВО,САКААТ ДА ИМ СЕ ПРИКЛУЧИ МАШКА ОСОБА ВО НИВНИТЕ ЛУДОРИИ И БЛАГИ ПЕРВЕРЗНОСТИ
308 - БРАЧЕН ПАР БАРА МАШКА ОСОБА ОД БИЛО КОЈА ВОЗРАСТ И НАЦИОНАЛНОСТ,ДА ГИ „ОБРАБОТИ“ И ДВАЈЦАТА
327 - РИСТО И МАРИЈА (30/180/80 И 29/168/62)ВО БРАК,БЕЗ ДЕЦА,БИ САКАЛЕ ДА ИМ СЕ ЈАВИ ПОТЕНТЕН Г-ДИН ЗА ВОДЕЊЕ ЉУБОВ ВО ТРОЈКА.МОЖЕ И БРАЧНИ ПАРОВИ СО ЖЕЛБА ЗА ГРУПНО УЖИВАЊЕ
341 - НЕКОНВЕНЦИОНАЛЕН БРАЧЕН ПАР,БАРААТ МАШКА ОСОБА ПОТЕНТНА И ИЗДРЖЛИВА,ШТО ЌЕ ЈА ЗАДОВОЛИ НИВНАТА ЖЕЛБА ЗА ЖЕСТОКИ ИНТИМНОСТИ
358 - САРА И ТАМАРА,ПРИЈАТЕЛКИ,ЖЕЛНИ ЗА ГРУПНО ДРУЖЕЊЕ БИ САКАЛЕ ДА ГИ ПОБАРА ПРИЈАТЕН И ПОТЕНТЕН Г-ДИН ЗА УЖИВАЊЕ ВО ТРОЈКА

Посетители

We have 67 guests and no members online

Смс центар

  • СМС

    СМС

      Испратете смс за се што ве интересира... Read More
  • 1

Hot-Sex-Line

Hot-sex-line со девојки и момци

со разни интереси..Возбудливо и во живо..Јави се на:

0500 20 222

20ден.мин+ддв,над18год.

Хороскоп

Што те очекува во иднина?

Љубов,здравје,работа,пари...Напиши дата на раѓање

со назнака „ХОРОСКОП“, и испрати СМС на:

141 - 278 (20 денари+ддв)