Кама сутра (пози)

Камасутра е древна индиска книга постаната меѓу 100- 400 г. чија првобитна намера била да ги научи мажите како да го одржат бракот среќен.Не станува збор само за секс,туку за едниството на телата и духовната хармонија што можете да ги остварите со партнерот.Делот од нигата каде се зборува за секс е илустриран со цртежи за да на партнерите им прикаже разни начини за водење љубов,орални техники и помалку популарни совети како правилно да го загризете или изгребете партнерот.
Иако книгата е стара со векови,Кама сутра секогаш може да игра улога во модерните врски.И покрај тоа што оригиналната книга ги третира жените повеќе како објекти отколку како рамноправни партнерки,сите пози се добро осмислени за да уживаат и двајцата партнери.Ослободете се од монотонијата во спалната соба и пробајте ги фантастичните техники за водење љубов,кои  на вас и вашиот партнер ви ветуваат повеќе сексуални задоволства..
Позите од Камасутре ќе ви го подобрат сексуалниот живот,што сигурно ќе се одрази и на другите сфери во живеењето
Погледнете во Камасутра,најстариот еротски прирачник и зачинете го сексуалниот живот со положбите во кои партнерот и вие подеднакво ќе уживате.Пробајте ги позите кои ќе ви се допаднат,проверете со партнерот дали опишаните положби навистина пружаат задоволство,и...уживајте во врвниот секс.

 

Вицотека

Плавуша и црна девојка седат и гледаат вести. Даваат некој како сака да се самоубие,да скокне од зграда.Се кладеле дали ќе скокне. Црната победила, затоа што рекла дека ќе скокне.
- Виде ли? Ти реков дека ќе скокне. Ама јас знаев,бидејќи сабајле ги гледав истите вести.
- И јас ги гледав - рекла плавушата – ама не знаев дека е толку глуп и дека пак ќе скокне

 

Посетители

Има 490 гости присутни